top of page

FIZETÉS ÉS SZÁLLÍTÁS

A megrendelt termék fizetésének módja

Webáruházunkban a fizetés banki előreutalással vagy azonnali PayPal fizetéssel történik.

Előre utalásnál a Vásárló a visszaigazoló e-mail megérkezését követően legkésőbb 1-3 munkanapon belül átutalja a vásárlásának teljes összegét. A fizetendő végösszeg minden költséget tartalmaz (termékek és szállítási díj). Az átutalást a következő bankszámlára kérjük küldeni:
Cégnév: GATSBY STREET RECORDS Kft. 

Bank: Erste Bank

Számlaszám: 11600006-00000000-95016030

IBAN: HU30116000060000000095016030
A közleményben kérjük a megrendelés számát feltüntetni!
Abban az esetben, ha az utalásra 3 munkanapon belül nem kerül sor, a Szolgáltató jogosult elállni a szerződéstől és a Vásárló megrendelését törölni. 2020.03.02.-től Magyarországon működik az Azonnali Fizetési Rendszer (AFR), miszerint az átutalás azonnal megérkezik.

Ha a rendelése végén a PayPal fizetést választja, az ALL THAT GATSBY webshop automatikusan átirányítja a PayPal biztonságos fizetési oldalára. Amennyiben rendelkezik PayPal fiókkal, a megjelenő oldalon egyszerűen lépjen be és fizessen a szokásos módon (a regisztrációkor megadott e-mail címet és jelszót szükséges megadni). Az összeg a fiókjához társított bankkártyával egyenlíthető ki. Amennyiben nem rendelkezik PayPal fiókkal, megrendelését a következő kártyákkal egyenlítheti ki: VISA, MasterCard, Maestro, American Express, Discover, UnionPay. Csak abban az esetben fogadhatunk el kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyát, ha annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezte. 

Ez a pénzküldési forma nagyon biztonságos, mivel a PayPal – hasonlóan a kereskedelmi bankokhoz – biztonságosan kezeli az információnkat. Az Ön adatai erősen titkosított rendszerben (SSL, https) vannak kezelve, amelyből mi nem látunk semmit. A vásárlást követően a tranzakció bekerül a számlatörténetbe, így bármikor visszaellenőrizhető. Ha nem sikerül a tranzakció, a felbukkanó ablakot becsukva minden további nélkül visszatérhet a honlapunkra. Ekkor újra választhat a PayPal fizetés vagy a rendelés elküldése lehetőség közül.

Szállítás módjai és díjszabása

Webáruházunk országos szállítással (Foxpost, saját futár vagy Magyar Posta) juttatja el a megvásárolt termékeket a megadott címre vagy a Vásárló által kiválasztott csomagautomatába. 

FOXPOST

A Szolgáltató neve: FoxPost Zártkörűen Működő Részvénytársaság

A Szolgáltató rövidített neve: FoxPost Zrt.

A Szolgáltató székhelye: 6300 Eger, Pacsirta utca 35/A.

A Szolgáltató levelezési címe (egyben fióktelep): 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

A Szolgáltató cégjegyzékszáma: 10-10-020309 (nyilvántartva az Egri Törvényszék Cégbírósága által)

A Szolgáltató adószáma: 25034644-2-10.

A Szolgáltató internetes elérhetősége: https://foxpost.hu

A Szolgáltató elektronikus elérhetősége: info@foxpost.hu

A Szolgáltató telefonos elérhetősége: +36-1-999-0369

A Foxpost futárszolgálat gyors és környezettudatos, valamint kényelmes és egyszerű szolgáltatást nyújt.

SAJÁT FUTÁR

A Szolgáltató neve: GATSBY STREET RECORDS Művészeti Produkciós Korlátolt Felelősségű Társaság

A Szolgáltató rövidített neve: GATSBY STREET RECORDS KFT.

A Szolgáltató székhelye, levelezési címe: 1108 Budapest, Tavas utca 1. A ép. A. lház fszt. 7.

A Szolgáltató cégjegyzékszáma: 01-09-326606 (nyilvántartva a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága által)

A Szolgáltató adószáma: 26368704-1-42

A Szolgáltató internetes elérhetősége: https://allthatgatsby.com

A Szolgáltató elektronikus elérhetősége: allthatgatsby@gmail.com

A Szolgáltató telefonos elérhetősége: +36307295939

MAGYAR POSTA

A Szolgáltató neve: Magyar Posta Zártkörűen Működő Részvénytársaság

A Szolgáltató rövidített neve: Magyar Posta Zrt.

A Szolgáltató székhelye: 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6.

A Szolgáltató cégjegyzékszáma: Cg. 01-10-042463

A Szolgáltató internetes elérhetősége: https:/www.posta.hu

A Szolgáltató elektronikus elérhetősége: ugyfelszolgalat@posta.hu

A Szolgáltató telefonos elérhetősége: +36-1-767-8200

Lehetséges szállítási módok:

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS (FOXPOST vagy saját futár) - a szállítás díja 2300 Ft

A kézbesítés munkanapokon 8-17 óra között történik. Kérjük szíveskedjen olyan címet megadni, ahol a várható kézbesítés időpontjában Ön vagy a meghatalmazottja át tudja venni a csomagot. Hibás cím megadásából adódó újbóli szállítási költséget a megrendelő fizeti. Házhoz küldés esetén a kiszállítási idő 2-3 munkanap, miután a futár átvette a csomagot az automatából vagy saját futár esetében tőlünk.

SÉRÜLT CSOMAG: Kérjük, hogy a csomag épségét és tartalmát kézbesítéskor a kézbesítő jelenlétében szíveskedjen megvizsgálni. Ha olyan sérülést tapasztal, amely a benne levő áru károsodására utal, köteles jegyzőkönyv felvételét kérni. Ebben az esetben a Vásárló nem köteles a sérült csomagot átvenni. Jegyzőkönyv hiányában a Szolgáltató nem fogad el reklamációt.

A Foxpost csomagkövetési szolgáltatást is nyújt. Nyomon követheti a küldemény állapotát, amiről online információt kaphat. Internetes elérhetőség: https://csomagkovetes.com/foxpost-nyomkovetes/

FOXPOST CSOMAGAUTOMATA - a szállítás díja 1300 Ft

Belföldön 155 csomagautomata üzemel. Ezek az automaták a bevásárló központok nyitva tartási idejében bármikor elérhetők. A Vásárló a megrendelt csomagot a lakhelyéhez legközelebb eső Foxpost automatából felveheti. Térképről válassza ki az Önnek legközelebbi automatát. Internetes elérhetőség: https://foxpost.hu/csomagautomatak

A Szolgáltató átadja a Foxpostnak a csomagot, ami a csomag feladási automatából való kivételét követő 2-3 munkanap alatt a Vásárló által megjelölt automatába kiszállításra kerül.

Ha a csomag megérkezett a választott automatába, erről a Vásárló SMS-ben és e-mailben értesítést kap. A Vásárló az üzenetben elküldött egyedi, csak az általa ismert kóddal nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját. A csomagot érkezést követően 3 naptári napig őrzik az automatákban. A 3 napos időtartamba a hétvégi napok (szombat, vasárnap) is beleszámítanak. Az átvételi határidő óra-perc pontossággal a csomag érkezéséről szóló SMS és e-mail értesítésben található. A futár ezen időpont után kiveszi a csomagot az automatából, ezért fontos, hogy a Vásárló az értesítésben szereplő időpontig átvegye a csomagot. Ha az átvételi időszakban munkaszüneti- vagy ünnepnap van (a hétvégi napok ide nem értendők), abban az esetben az átvételi idő automatikusan meghosszabbításra kerül.

A csomagokra kiszállítási időgaranciát nem vállalunk. Ünnepi időszakok, kiemelt akciók idején megnövekedhet a szállítási idő.

Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt csomagok vételárát nem befolyásolja!

MAGYAR POSTA CSOMAGAUTOMATÁBA, POSTA PONTRA VAGY POSTÁRA KÉZBESÍTÉS

Csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítés: bruttó 990 Ft/db.
Fontos figyelembe venni, hogy a Magyar Posta megadott díjszabásán kívül csomagonként 600 forint költséget (küldemény összerakása, csomagolása) számolunk fel a postai szállításkor a Posta Pontra, postára illetve házhoz történő kézbesítéskor.
A csomag a felvételtől számított 1-3 munkanapon belül kerül kiszállításra.  Az automaták jellemzően éjjel-nappal, 0-24 órában elérhetőek a nagyobb városokban, többek között bevásárlóközpontoknál, szupermarketek mellett, közlekedési csomópontok környékén és benzinkutakon. Az értesítéstől számított 2 munkanapon belül vehetők át a csomagok az automatánál. Ha nem sikerült érte menni, akkor egy közeli postára viszik át és további 5-10 munkanap áll rendelkezésre a csomag átvételére. A csomag aktuális helyzetéről a posta.hu ingyenes nyomkövetés funkcióján keresztül tájékozódhat.

MAGYAR POSTA HÁZNÁL TÖRTÉNŐ KÉZBESÍTÉS

Háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig bruttó 1990 Ft/db.

Háznál történő kézbesítés esetén: 10-20 kg-ig bruttó 2990 Ft/db.
Háznál történő kézbesítés esetén: 20-40 kg-ig bruttó 5990 Ft/db.
Fontos figyelembe venni, hogy a Magyar Posta megadott díjszabásán kívül csomagonként 600 forint költséget (küldemény összerakása, csomagolása) számolunk fel a postai szállításkor a Posta Pontra, postára, illetve házhoz történő kézbesítéskor.

A csomag a felvételtől számított 1-3 munkanapon belül kerül kiszállításra.  A kézbesítés munkanapokon történik. A kézbesítés napján értesítés érkezik arról, hogy mikorra várható a csomag érkezése. Ha nem megoldható aznap az átvétel, akkor a futár másnap ismét próbát tesz. Ha akkor sem jár sikerrel, egy közeli postahelyre szállítja a küldeményt, ahol 5 napig átvehető a csomag.

 

Eladó a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt csomagok vételárát nem befolyásolja!

bottom of page